top of page

For barn

Det er mange flotte aktiviteter å ta med barna på dersom dere vil ha et avbrekk fra strandlivet.

Angry Birds aktivitetspark

I Puerto Rico, kun 3 km fra Casa Tauro, ligger det en fantastisk aktivitetspark for barn i alle aldre. Her er det meningen at barn, tenåringer og voksne skal kunne leke sammen og for de største er det nok det 7 meter høye tårnet, hvor du hopper ned i en luftpute, som er det mest spennende. Åpent hver dag fra 10-20. 15 euro pr person over 4 år (gratis under 4 år). Bra mat her også og gode priser.

Aqualand Maspalomas

Badeland

På Gran Canaria er det to flotte badeland, hvor det nærmeste, Taurito Aquapark, ligger i Taurito, ca 8 km med bil vestover fra Casa Tauro. Her er det store bassenger og flere flotte sklier. Veldig barnevennlig.

 

Aqualand Maspalomas er et fantastisk stort anlegg som anbefales for de med litt større barn, selv om det også er flotte barnebassenger her. Ca 21 km med bil fra Casa Tauro. Planlegger dere å ta en tur til dyreparken Palmitos Park i tillegg, kan dere spare 15% ved å kjøpe billettene samlet.

Dyrepark

Palmitos Park er en dyrepark med arter fra 5 forskjellige kontinenter. Her kommer man tett på dyrene og de har flere forskjellige show gjennom dagen, bl.a. papegøyeshow og delfinshow. Ca 26 km med bil fra Casa Tauro (litt videre opp samme dal som Aqualand ligger i). 15% rabatt ved kjøp av dobbeltbillett til Aqualand og Palmitos.

Sioux City

Sioux City er en gjenskaping av det amerikanske Ville Vesten med skyteoppgjør, rustikke grillfester, saloonkvinner, sheriffer og can-can-jenter. Det er rikelig med attraksjoner å se på, som f.eks. duell til døden, bankran, slåsskamp i saloonen, henging på torget og indiansk regndans, i tillegg til meksikanske akrobater som viser fram stunt med lassoer, pisker og kniver. Parken dekker et område på 320 000 kvadratmeter. For barna (som om det ikke allerede var nok) er det en liten dyrepark med noen søte dyr. Ca 26 km med bil fra Casa Tauro.

GrancAventura klatrepark

I klatreparken på nordsiden av øya kan du kjenne adrenalinet bruse. Mange spennende ruter og en 120 meter lang zipline. Høyt fokus på sikkerhet. Ruter med forskjellige vanskelighetsgrader (koster mellom seks og 18 euro pr rute). For barn under 135 cm er det hoppeslott og miniklatrepark. Åpent lørdag og søndag mellom 10 og 17. Ca 90 km med bil fra Casa Tauro. Se www.grancaventura.com for mer informasjon. 

FOR BARN
bottom of page