top of page

Handle

Vannlevering

Hver tirsdag, sånn ca mellom 09:30 og 11:00 en gang, kommer Miguel fra Aguas de Teror med lastebilen sin for å levere drikkevann til beboerne i Paseo de Alemania.

 

Vi har avtalt med Miguel at han kommer en tur opp trappa til Casa Tauro for å se om våre gjester ønsker å kjøpe vann. Det er utrolig deilig å slippe å frakte vann selv fra butikken og prisen er ikke særlig mye dyrere; de 38 literne på bildet kostet 9 euro, eller ca 2 kr pr liter.

Daglig brødlevering

Hver eneste dag, mellom kl 09:00 og 11:00, kommer "el panadero" (brødmannen) til Paseo de Alemania. Wilmar og Pedro bytter på å kjøre brødbilen og de kjører nesten helt fram til Casa Tauro (stopper 20 meter ned i gata), tuter og roper "pan" og "panadero". For noen småpenger får man deilig ferskt brød, hver eneste dag.

Nærbutikk

Nærmeste matbutikk er Spar Supermarked, kun 400 meter fra Casa Tauro. Her finner du i praksis det meste av det du trenger til et måltid, vin inkludert. Du vil også finne noen norske varer i de fleste matbutikkene på sørsiden av Gran Canaria.

 

Alle butikkene/kjøpesentrene som er nevnt på denne siden er markert på kartet under menyvalget NYTTIG.

Storhandel

Skal du storhandle anbefaler vi allikevel at dere drar til Mercadona i Motor Grande, øverst i Puerto Rico-dalen, kun 2,8 km (5 minutter med bil) fra Casa Tauro. Der vil dere finne et fantastisk utvalg av kjøtt, fisk, frukt, grønnsaker og alt annet dere kan ønske dere, inkludert vin og øl. Det flotte med Mercadona er at de har de samm, lave prisene over hele Gran Canaria, også i turistområdene.

Det ligger flere også flere flotte kjøpesentre langs motorveien (GC-1) nordover til Las Palmas, så det er fint å kombinere en dagstur til nordsiden av øya med et storinnkjøp av matvarer.

 

På vei nordover til flyplassen/Las Palmas, ved Maspalomas, ligger det et nytt (2013) kjøpesenter langs motoveien som heter El Tablero. Skal vi handle "mellomstort" er dette stedet vi pleier å dra til (HiperDino matbutikk). Her er det også Zara og andre store kjedebutikker.

 

Lenger nord, nærmere flyplassen, ligger Atlantico-senteret. Her er det mange flotte butikker og Carrefour matbutikk.

 

Rett sør for Las Palmas, i Jinamar, ligger store gigantsentere på hver side av motorveien; Las Terrazas og El Mirador.

 

I tillegg er det mange store kjøpesentre i Las Palmas, bl.a. Las Arenas (størst), 7 PalmasLa Ballena og El Muelle.

Billig sportsutstyr

En tur innom den gigantiske sportsbutikken Decathlon mens du er på Gran Canaria er nærmest obligatorisk. Her finnes alt av sportsutstyr mellom himmel og jord og prisene er gode, spesielt når de har salg.

 

Nærmeste Decathlon til Casa Tauro ligger på venstre side av motorveien når du kjører nordover mot flyplassen, se kart under menyvalget NYTTIG.

bottom of page