top of page

OM OSS

HVEM VI ER

Vi er en spansk-norsk familie på 5 som bor i Ski, 28 km syd for Oslo. Etter å ha drømt om muligheten til å kjøpe en feriebolig på Gran Canaria (hjemlandet til min kone, Maria Ingrid) i lang tid, var vi i 2015 heldige nok til å få muligheten til å kjøpe selve drømmeeiendommen i Tauro, vårt favorittsted på Gran Canaria.

 

Vi har selv leid Casa Tauro (som er vårt kallenavn på de to husene) av forrige eier to ganger (en gang det nederste huset og en gang det øverste) og selv om vi ved andre anledninger har leid flotte steder, både i Mogan, Arguineguin og San Augustin, har Casa Tauro alltid vært selve målestokken når vi har vurdert andre eiendommer til salgs på Gran Canaria.

 

Casa Tauro har en spesiell plass i våre hjerter, og i hjertene til vår store familie på Gran Canaria. Vi håper dere vil trives like godt som oss!

 

Vennlig hilsen

Maria Ingrid & Jan Kenneth

Casa Tauro - feriehus på Gran Canaria

TAURO

Pueblo de Tauro ligger i Mogan kommune, på sørsiden av Gran Canaria. Gran Canaria er den mest solsikre av de 7 kanariøyene og Mogan kommune er igjen det mest solsikre stedet på Gran Canaria. Med en variasjon i gjennomsnittstemperatur på bare 6 grader gjennom året (januar kaldest med 20 grader Celsius og august varmest med 26 grader Celsius) er sørsiden av Gran Canaria et attraktivt reisemål året rundt. Dette gjør at blant annet mange nordmenn av helsemessige grunner har flyttet hit for godt eller tilbringer store deler av året her.

 

Tauro ble til som feriested på begynnelsen av 70-tallet, men har i den senere tid blitt betydelig utbygd, spesielt Anfi-anlegget med luksusvillaer og 2 av spanias beste golfbaner (9- og 18-hulls). Selve Pueblo de Tauro ligger litt lenger opp i dalen og har beholdt sitt vakre og autentiske særpreg; her er det lav villabebyggelse, terracottatak, vakre hager og palmetrær som dominerer.

 

Casa Tauro ble bygget på midten av 70-tallet av det norske forsikringsselskapet Vital som feriehus for sine ansatte. Både materialer og byggearbeidere ble shippet ned fra Norge og husene ble oppført på en av de beste tomtene i hele Taurodalen. Vital ble senere en del av den norske banken DNB og helt fram til sommeren 2014 fungerte husene som feriested for DNBs ansatte, før det ble bestemt at husene skulle selges. Planetene og stjernene var i riktig posisjon da vi våren 2015 var heldige nok til å kjøpe begge husene samlet og i god tradisjon fortsetter vi med utleie av husene - og nå er de tilgjengelige for alle!

¡Bienvenidos!

bottom of page