HUSENE

Casa Tauro. Ikke ett, men to hus...

 

Navnet er kanskje litt misvisende, men det er et navn som bare har festet seg hos oss. Casa Tauro er altså én eiendom med to hus, plassert i en skråning, ett bak det andre. De deler inngangsport og trapp opp til baksiden av det nederste huset, men ellers er det to separate og private hus. 

 

En annen ting husene har til felles er den fantastiske utsikten. Fra det øverste huset har man panoramautsikt fra en 120 m² stor terrasse, men selv ved det nederste huset kan man, fra en 60 m² stor terrasse, nyte et storslagent skue ut over alle de flotte terracotta-hustakene nedover i Taurodalen, helt til Atlanterhavet (1,75 km unna). 

NB! Dette bildet er ikke oppdatert etter oppussingen. Kommer snart.

Husene våre er de to nærmeste, til venste i bildet. Havet er kun noen få minutter unna med bil, eller ca 20 minuttert til fots. Utsikten er upåklagelig.

Det øverste huset har større terrasse med egen sittegruppe samt parkeringsplass og er 2.000 kr dyrere pr uke enn det nederste huset. For øvrig er husene tilnærmet identisk møblert.

 

For mer detaljert informasjon om hver av husene, velg hus i nedtrekksmenyen under "Husene" øverst på siden eller ved å trykke på en av knappene til høyre...

Se hva som er ledig:

© 2015 Casa Tauro JK Hage

MOBIL: +47 90 99 52 77