top of page

Restauranter

Palm Garden, Arguineguin

Palm Garden er av mange anbefalt som Arguineguinområdets beste restaurant. Flott utsikt, utsøkt mat fra førsteklasses råvarer og god service kjennetegner stedet. I tillegg er prisene lave! Kan være litt vanskelig å finne da restauranten ligger i boligområdet i Patalavaca. 

Guantanamo, Playa de Tauro

Ikke bli lurt av det ytre eller beliggenheten, dette er en fantastisk restaurant og det lønner seg å bestille bord på forhånd. Autentisk sted med super service og nydelig mat, spesielt grillet lam i mange varianter. Noen få minutter med bil eller 20 minutter til fots fra Casa Tauro.

La Bahia del Pajar, Arguineguin

Dette er et sjarmerende sted som ved første øyekast ser ut som en røff strand-bar. Den flotte sjøutsikten skjemmes litt av kolossen av en sementfabrikk som også er godt synlig fra restauranten, men i våre øyne er nettopp denne kontrasten en del av stedets sjarm. Sjømaten er fantastisk her og atmosfæren er helt topp. Anbefales!

Cofradia de Pescadores, Arguineguin

Nydelig og fersk sjømat hver dag. Ligger litt bortgjemt ved moloen i Arguineguin, med vel verdt et besøk. Hyggelige priser og alltid travel, og god, puls i lokalet.

RESTAURANTER
bottom of page